O aluniţă i-a distrus toate planurile de viitor unui tânar din Ploieşti. TU il poti ajuta

Publicat in Eveniment 14 Mai 2014 3996 ori
Google+ WhatsApp
O aluniţă i-a distrus toate planurile de viitor unui tânar din Ploieşti. TU il poti ajuta
O aluniţă i-a distrus toate planurile de viitor unui tânar din Ploieşti. TU il poti ajuta

Pentru Bogdan, un tânăr de 27 de ani din Ploieşti, viaţa valorează 125.000 de euro. O aluniţă malignă extirpată şi netratată i-a distrus toate planurile de viitor

 

 

 

Totul a început în urmă cu trei ani, de la o simplă aluniţă care a început să crească. "Am avut o aluniţă la picior pe gamba dreaptă. S-a uitat doctorul la aluniţă şi a spus că nu este nicio problemă, se operează. Mă operează dânsul şi îmi garantează că nu o să fie nimic", a explicat Bogdan Stan. Iar operaţia a decurs bine. Ce trebuia să urmeze după operaţie şi era esenţial, nu s-a întâmplat însă.

 

Şapte luni, Bogdan nu a făcut niciun tratament pentru cancerul care începea să-i macine corpul. Un banal accident l-a adus la spital din nou şi atunci a aflat cumplita veste. Mai tarziu, a ajuns în Turcia, unde i s-a pus un preţ pe viaţă: 125.000 de euro.

 

Bogdan a slăbit 20 de kilograme în câteva luni şi se simte tot mai rău. Disperată, mama lui a scos apartamentul în care locuiesc la vânzare. S-a iniţiat şi o colectă publică pentru strangerea banilor, însă până acum s-au strâns doar 900 de euro şi 9.000 de lei.

 

Toţi cei care vor să-l ajute pot dona bani în contul de mai jos, pe numele Stan Bogdan.

 

Cont curent deschis la ING Bank, Agenţia Victoriei, Ploieşti

 

Titular de cont: Stan Bogdan

În lei: RO 36 INGB 0000 9999 04322971

În Euro: RO 69 INGB 0000 9999 4322959

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.