Oferte de 1 Mai pe Valea Prahovei

Publicat in Eveniment 29 Aprilie 2014 1611 ori
Google+ WhatsApp
Oferte de 1 Mai pe Valea Prahovei
Oferte de 1 Mai pe Valea Prahovei

Proprietarii de pensiuni şi hotelierii de pe Valea Prahovei au pregătit oferte avantajoase pentru turiştii care vor să se distreze la munte în minivacanţa de 1 Mai. Pentru a-şi atrage clienţii, însă, aceştia le oferă cazare la aceleaşi preţuri ca anul trecut şi acces gratuit la centrele spa.

 

 


La Hotelul Foişorul cu Flori, din Sinaia, de exemplu, pachetele turistice pentru minivacanţa de 1 Mai au fost concepute pentru trei sau patru zile. Acestea includ, pe lângă cazare cu mic dejun, o şedinţă de masaj de relaxare, cu programare la sosire; acces gratuit la saună şi fitness; dejun-barbeque în ziua de 1 Mai, cină festivă cu muzică live în ziua de 3 mai, wi-fi gratuit în camere şi în spaţiile publice din incinta hotelului, parcare gratuită, trataţie surpriză în camere, reducere de 10 % la restaurantul hotelului, reducere de 15% la Magnolia Spa, la serviciile cu plată.

 

Pentru trei nopţi de cazare tariful porneşte de de la 549 lei /persoană/camera dublă. Pentru patru nopţi, tariful începe de la 649 lei/ persoană/camera dublă.

 

Mult mai ieftină este cazarea la Pensiunea Rodica din Buşteni. Un sejur de trei nopţi de cazare costă 120 de lei de persoană. Pensiunea are o capacitate de cazare de 20 de locuri, în camere duble, cu băi proprii, living-uri cu bucătării americane, mobilate modern şi complet utilate (TV LCD - în fiecare cameră și living, trei centrale termice pe gaz metan, apă curentă, grătar din rocă vulcanică amenajat în curte). Pensiunea dispune de grătar, loc de joacă pentru copii, telefon, internet wireless, parcare proprie, încălzire centrală, sală de conferinţe, TV cablu şi satelit.

 


Cei care şi-au rezervat din timp pachete turistice la hotelurile de pe Valea Prahovei beneficiază de un reducere de 10% la cazare.

 

sursa: www.republicanul.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.