COD GALBEN de VIJELII in Prahova si mai multe judete

Publicat in Eveniment 05 Aprilie 2014 1479 ori
Google+ WhatsApp
COD GALBEN de VIJELII in Prahova si mai multe judete
COD GALBEN de VIJELII in Prahova si mai multe judete

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă dimineaţă, două atenţionări nowcasting COD GALBEN de vânt puternic valabile pentru mai multe judeţe.

 
 
 

Potrivit meteorologilor, între orele 8,00 şi 14,00, local în judeţele Buzău, Teleorman şi sudul judeţului Argeş se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze la rafală ce vor atinge şi depăşi 55...65 km/h.

 

De asemenea, până la ora 15,00, în judeţul Caraş-Severin, îndeosebi jumătatea sudică şi zona de munte, se vor semnala intensificări de vânt care la rafală vor atinge şi depăşi local 50...60 km/h şi izolat 70 km/h. La munte viteza la rafală va depăşi 80-90 km/h.

 

Până la ora 16.00, în judeţele Dolj, Olt şi Vâlcea, inclusiv municipiile Craiova, Slatina şi Drăgăşani, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge şi depăşi la rafală 60-70 km/h.

 

Până la ora 17.00, în Dobrogea se vor semnala local intensificări de vânt cu viteze la rafală ce vor atinge si depăsi 55 – 65 km/h.

 

În intervalul orar 12.00 - 18.00, în judeţul Ilfov şi municipiul Bucureşti, local în judeţele Giurgiu, Dâmboviţa, Prahova, Ialomiţa şi Călăraşi, se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze la rafală ce vor atinge şi depăşi 55...65 km/h, izolat 70 km/h.

 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri, o informare meteo de vremea rea în întreaga ţară, valabilă în zilele de 5 şi 6 aprilie.

 

Potrivit meteorologilor, în intervalul 5 aprilie, ora 9,00 - 6 aprilie, ora 12,00, vântul se va intensifica în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, precum şi la munte, unde local, la rafală se vor depăşi 60-65 km/h.

 

Vântul va avea intensificări şi în celelalte regiuni, însă la cote mai reduse.

 

De asemenea, va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.