Prahova/ Un barbat din Slanic si-a batut iubita pana a bagat-o in spital

Publicat in Eveniment 06 Octombrie 2022 841 ori
Google+ WhatsApp
Prahova/ Un barbat din Slanic si-a batut iubita pana a bagat-o in spital
Prahova/ Un barbat din Slanic si-a batut iubita pana a bagat-o in spital

În dimineața zilei de 5 octombrie a.c., în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Slănic au fost sesizați de către o tânără despre faptul că părinții ei au un conflict.

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, din primele verificări efectuate reieșind faptul că între femeia de 37 de ani și bărbatul în vârstă de 45 de ani ar fi izbucnit un conflict în baza unor neînțelegeri mai vechi, femeia fiind lovită de concubin cu un obiect contondent.

Ulterior, femeia a necesitat transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin provizoriu de protecție. Bărbatul a fost condus la sediul unității de Poliție în vederea audierii, iar ulterior a fost reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.