Pe urma pasilor cavalerului Ioan A. Cosma/ "Jurnalul Cavalerului", vol. II -in judetul Arad

Publicat in Eveniment 25 Iulie 2022 Actualizat: 25 Iulie 2022 836 ori
Google+ WhatsApp

Jurnalul Cavalerului, vol. II - in judetul Arad

Popasul facut la Hanul " Moara cu Noroc " din Ineu, a inlesnit revederea cu cativa prieteni, Calin Abrudan - primarul orasului Ineu, Ionel Alb - viceprimarul orasului Ineu si Nicolae Iotcu - fost presedinte C.J. Arad. Mircea Cosma - presedintele SMV Ploiesti a facut o prezentare a Jurnalului Cavalerului, vol II - al carui autor este, oferindu-l acestora cu dedicatie. In carte sunt prezentate cateva randuri despre prezenta si faptele petrecute la Ineu si imprejurimi ale lui Ioan Cosma - Cavaler al Ordinului Mihai Viteazul, personajul principal al volumului.

Sambata, 23 iulie 2022, delegatia de la Ploiesti alcatuita din Mircea Cosma - Presedinte SMV Ploiesti, Rares Enescu - Consilier Judetean si Andrei Turcanu - coordonatorul Programului " Prahova pentru Centenar ", a poposit la Troita din centrul comunei Chisindia, ctitorie a Cavalerului Ioan Cosma, unde a fost depus un buchet de flori in amintirea acestuia. Aici, in prezenta Preotului Alexa Birau, a lui Marius Irina, Consilier Local si a publicului a fost facuta o prezentare succinta a cartii de catre autor. Celor prezenti, autorul a oferit volumul cu dedicatie!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.