Ploiesti/ Autobuzele vor circula deviat, astazi, din cauza meciului de pe "Ilie Oana"

Publicat in Eveniment 29 Aprilie 2022 887 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesti/ Autobuzele vor circula deviat, astazi, din cauza meciului de pe "Ilie Oana"
Ploiesti/ Autobuzele vor circula deviat, astazi, din cauza meciului de pe "Ilie Oana"

Ca urmare a desfășurării meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oană, din data de 29.04.2022, în intervalul 18:30 – 23:00, în situația în care str. Stadionului va fi închisă circulației rutiere, traseul 5 va circula deviat, astfel:

- pe sensul Spitalul Județean – Cartier Mihai Bravu, traseu normal până pe str. Ștefan Greceanu, după care va parcurge străzile: N. Balcescu, Armoniei, Mihai Bravu și întoarce în sensul giratoriu situat la intersecția strazilor Mihai Bravu cu Chimiei, cu stație de debarcare/îmbarcare Grădinari,de pe str. Mihai Bravu.
Nu se pot utiliza stațiile: Poștei, Tăbăcărie, Războieni, Neajlov, Mihai Bravu. Pe porțiunea deviată se vor efectua toate stațiile întâlnite în parcurs.
- pe sensul Cartier Mihai Bravu – Spitalul Județean, va parcurge străzile: Mihai Bravu, Armoniei, Nicolae Bălcescu, după care traseu normal.

Nu se pot utiliza stațiile: Mihai Bravu, Neajlov, Tanin, Stadion, Poștei. Pe porțiunea deviată se vor efectua toate stațiile întâlnite în parcurs.

Față de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulației mai poate suferi modificări, în funcție de indicațiile agenților de poliție rutieră a municipiului Ploiești care vor fi prezenți în zonă.

Sursa: S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.