Ne trezim, odata?! Oricare dintre noi poate fi "Alex"! STOP curselor ilegale de masini

Publicat in Eveniment 08 Aprilie 2022 Actualizat: 08 Aprilie 2022 10089 ori
Google+ WhatsApp
Ne trezim, odata?! Oricare dintre noi poate fi "Alex"! STOP curselor ilegale de masini
Ne trezim, odata?! Oricare dintre noi poate fi "Alex"! STOP curselor ilegale de masini

Tragedia care a zguduit Campina, joi noapte, inseamna mult mai mult decat imensa durere pe care familia tanarului de doar 17 ani va trebui sa o poarte in suflet pentru tot restul vietii.

Moartea lui Alex a scos la lumina, inca o data, un sistem putred, in care legea nu e aplicata, iar atunci cand, rar, e aplicata... nu functioneaza pana la capat. Cunoastem cu totii sentimentul de dezgust provocat de sentintele prea usoare primite de cei care comit fapte de o asemenea gravitate. Am ajuns sa ne indoim de justitie, de faptul ca vinovatii vor plati.

Decesul tanarului de doar 17 ani care se intorcea de la teatru e oglinda unor nereguli grave "la varful" institutiilor, institutii care nu dau doi bani pe viata copiilor nostri, dar care consuma cea mai mare parte din bugetul local.

Oricare dintre noi poate fi Alex. Ieri, s-a intamplat pe Bulervadul Carol I din Campina. Maine, iresponsabilitatea si somnul autoritatilor pot omori un copil din Ploiesti, pe unul dintre Bulevardele pe care circula cu viteza si se intrec tinerii fara ocupatie.

Lansam un apel autoritatilor, in cel de-al 13-lea ceas: nu lasati moartea sa invadeze soselele! Opriti fenomenul "liniutelor", iesiti din birouri si faceti treaba pentru care sunteti platiti! 

„Drifturile și întrecerile de mașini se petrec de atâta timp în orașul ăsta, noaptea, și nimeni nu face nimic. Ne mor copiii. Sunt cartiere întregi unde, imediat ce se lasă seara, apar șoferii teribiliști, oameni fără creier, care se întrec în drifturi și liniuțe. De asta se ajunge la astfel de tragedii. Mori cu dreptatea în mână! Odihnă veșnică lui Paul, iar părinților multă putere fizică și sufletească!" este sinteza sutelor de mesaje postate după moartea lui Alex.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.