A comis-o, "treaz, nemancat"! Un tanar a fost prins la furat bautura din Kaufland Vest

Publicat in Eveniment 09 Martie 2022 1449 ori
Google+ WhatsApp
A comis-o, "treaz, nemancat"! Un tanar a fost prins la furat bautura din Kaufland Vest
A comis-o, "treaz, nemancat"! Un tanar a fost prins la furat bautura din Kaufland Vest

La data de 8 martie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un agent de pază, despre faptul că un bărbat ar fi sustras o sticlă cu băuturi alcoolice din incinta unui centru comercial din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că doi bărbați ar fi sustras trei sticle cu băuturi alcoolice, unul dintre aceștia fiind depistat la fața locului, de către polițiști.

În vederea depistării celei de-a doua persoane bănuite de comiterea faptei, care a fost identificată, se fac verificări, urmând a fi luate măsurile legale în consecință.

În urma interogării bazelor de date a rezultat faptul că, bărbatul în vârstă de 26 de ani, din orașul Băicoi, depistat de polițiști, ar mai fi comis două infracțiuni de furt din societăți comerciale, în cursul lunii trecute.

Având în vedere aspectele constatate, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.