Mai multe primarii si firme din Prahova au trimis 5 camioane si un TIR cu ajutoare la Vama Siret

Publicat in Eveniment 02 Martie 2022 712 ori
Google+ WhatsApp
Mai multe primarii si firme din Prahova au trimis 5 camioane si un TIR cu ajutoare la Vama Siret
Mai multe primarii si firme din Prahova au trimis 5 camioane si un TIR cu ajutoare la Vama Siret

Prahova face front comun cu Ucraina. Un convoi umanitar format di 5 camioane şi un TIR au plecat spre refugiaţi.

Trăim vremuri grele, iar războiul de la graniţa României a dat lumea peste cap. Deputatul Grațiela Gavrilescu, filiala Prahova a PPUSL nu a putut rămâne indiferentă la durerea celor din ţara vecină şi a iniţiat o campanie de strângere de ajutoare la care au luat parte mai multe primării din Prahova şi reprezentanţi ai mediului de afaceri local.

La iniţiativă s-au alăturat Primăriile Băicoi, Măgureni, Bucov, Podenii Noi, cât şi companiile Coca Cola, Cord Impex, Unilever, Lido Garbea și Phoenixy SRL ( producătorul din Băicoi al pufuleților Gusto), reprezentantul CAHM EUROPE SA din Băicoi, Fabrica de de pâine de la Albești Ene Emil, Eurototal comp, Zimag Construct, cât şi diferite alte firme din Valea Călugărească, Albești, Soimari, Poienarii Burchii, Câmpina, Mizil, Boldesti Grădiștea.

Efortul comun a făcut posibil ca în această dimineaţă, la ora 4.00, 12 camioane pline cu ajutoare să pornească spre vama Siret.. Cel mai probabil, la ora prânzului vor ajunge la destinaţie.

Sursa Prahova-news.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.