Un lot de biscuiti Gullon, retrasi de la raft! Sunt contaminati cu metale

Publicat in Eveniment 01 Februarie 2022 772 ori
Google+ WhatsApp
Un lot de biscuiti Gullon, retrasi de la raft! Sunt contaminati cu metale
Un lot de biscuiti Gullon, retrasi de la raft! Sunt contaminati cu metale

Mai multe notificări primite de ANSVSa au fost publicate de instituție. Documentele, transmise de Selgros, Auchan și Carrefour, respectiv de compania distribuitoare Firenze, se referă la un lot de biscuiți fără zahăr, cu ovăz, produși de o firmă din Spania.

Alerta alimentară se referă la produsul "Biscuiți digestivi cu ovăz fără zahăr adăugat - 410 g", produs de Galletas Gullon Spania. Problem ar fi la pachetele din lotul 30823521/8410376033267.

"Vă informăm că, în urma unei suspiciuni de contaminare cu corp străin de natură metalică, SC FIRENZE COM S.R.L a inițiat retragerea de la comercializare și de la clienți a articolului menționat. În cazul in care ați cumpărat produsul menționat mai sus, va rugăm să nu îl consumați și să îl returnați în magazinul de la care l-ați achiziționat până pe 18.02.2022, în baza bonului fiscal."

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.