Razboi Ucraina/ S-a dat strigarea: Romania isi pregateste armata. VEZI DOCUMENTUL

Publicat in Eveniment 22 Ianuarie 2022 17647 ori
Google+ WhatsApp
Razboi Ucraina/ S-a dat strigarea: Romania isi pregateste armata. VEZI DOCUMENTUL
Razboi Ucraina/ S-a dat strigarea: Romania isi pregateste armata. VEZI DOCUMENTUL

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, Ioan Viorel Cerbu, a dat astăzi o dispoziție prin care este numit un responsabil cu evidența militară și mobilizarea la locul de muncă.

 

Dispoziția vine în contextul escaladării tensiunilor la granița ruso-ucraineană și, în consecință, a deteriorării situației de securitate în flancul estic al NATO.

Astfel, Ioan Viorel Cerbu a dispus numirea Emiliei Ion, procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, în funcția de responsabil cu evidența militară și mobilizarea la locul de muncă.

Chiar dacă, potrivit acestui document, războiul pare a fi iminent, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a declarat că România nu va fi implicată în război, nici cu trupe, nici cu echipament la marea Ucrainei.

„Nu va fi război, este clar, în care să fie implicată România. România nu va participa cu trupe,. Nu participă nici cu echipament la marea Ucrainei. Deci România este doar parte a NATO și reacționează împreună cu Alianța, în armonie și într-o strategie foarte coerentă”, a afirmat Vasile Dîncu la TVR.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.