Cine a dat foc ghenelor si cablurilor Vodafone, azi noapte, in Ploiesti

Publicat in Eveniment 19 Ianuarie 2022 8045 ori
Google+ WhatsApp
Cine a dat foc ghenelor si cablurilor Vodafone, azi noapte, in Ploiesti
Cine a dat foc ghenelor si cablurilor Vodafone, azi noapte, in Ploiesti

Un incendiu izbucnit azi noapte in trei locatii din Ploiesti a pus pe jar autoritatile, fiind vorba despre ghene de gunoi si cabluri ale firmei Vodafone, dar si ale fostului Romtelecom.

Potrivit ISU Prahova, focul ar fi fost provocat intentionat, iar ancheta este in desfasurare.

Cu toate ca autoritatile nu au transmis daca incendiul a fost cauza avariei survenite aseara, cand ploiestenii au fost lasati fara serviciile de internet si TV, se pare ca cele doua evenimente au legatura.

Subiectul a facut furori si pe platformele de socializare, acolo unde exista o parere la unison si anume ca focul a fost pus de un client Vodafone nemultumit. Ceea ce nu e deloc greu de crezut, tinand cont de calitatea slaba a serviciilor de internet si TV, de cand compania a preluat UPC.

Nemultumiri ale abonatilor la adresa Vodafone sunt cu duiumul si, intr-adevar, motivele pentru care un client nemultumit ar fi apelat la aceasta razbunare pot fi gasite in sute de articole de presa care vorbesc despre bataia de joc la adresa clientilor din partea operatorului.

Contracte care nu pot fi reziliate la dorinta abonatului, facturi "umflate", servicii slabe de telefonie si internet, calitatea execrabila a transmisiei TV pot aduce si cel mai calm om in stadiul in care si-ar dori sa-si faca singur dreptate.

Evident, Ph-online.ro nu incurajeaza actele de vandalism si avem incredere ca organele abilitate isi vor face treaba cu succes.

In aceeasi masura, ne dorim ca si Vodafone sa trateze clientii asa cum o fac in tarile din Europa de Vest, unde abuzurile nu au ce cauta in relatia operator-abonat.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.