Ce spune IJP Prahova despre incendiile de azi noapte, din Ploiesti

Publicat in Eveniment 19 Ianuarie 2022 930 ori
Google+ WhatsApp
Ce spune IJP Prahova despre incendiile de azi noapte, din Ploiesti
Ce spune IJP Prahova despre incendiile de azi noapte, din Ploiesti

La data de 18 decembrie a.c., în jurul ore1 22.00, Poliția Municipiului Ploiești a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că, la o ghenă de gunoi de pe strada Romană ar fi izbucnit un incendiu.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat de îndată la fața locului, constatând faptul că incendiul se manifesta la patru tomberoane din plastic ce conțineau gunoi menajer dar și la cablurile de curent ce alimentează o firmă care furnizează rețea de cablu și internet.

Totodată și la alte 2 locații de pe strada Ștefan Greceanu au ars conținutul de gunoi al unor pubele metalice precum și o pubelă din plastic amplasată într-o altă zonă a străzii.

La fața locului au intervenit 3 echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, care au lichidat incendiile produse.

Prejudiciul creat în urma incendiilor urmează a fi comunicat de către reprezentanții societăților afectate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, fiind efectuate cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere.

IJP PRAHOVA

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.