ISU Prahova angajează muncitor calificat și îngrijitor

Publicat in Eveniment 14 Octombrie 2021 762 ori
Google+ WhatsApp
ISU Prahova angajează muncitor calificat și îngrijitor
ISU Prahova angajează muncitor calificat și îngrijitor
ISU Prahova angajează muncitor calificat și îngrijitor în cadrul echipei de întreținere și reparații imobile. Pentru înscrierea la concurs, candidații se pot prezenta în fiecare zi lucrătoare, până la data de 22 octombrie inclusiv, ora 14.00, la Secretariatul unității cu sediul aflat pe strada Rudului, nr. 96, municipiul Ploiesti si dosarul de concurs complet.
Pentru informații legate de dosarul de concurs, de condiții de participare și de etapele concursului, vă rugăm să accesați link-ul:

”Dacă nu îți este frică de muncă, dacă ești o persoană care iubește curățenia și ai o stare de sănătate bună, te așteptăm în echipa noastră! Te asigurăm că vei primi tot respectul nostru! Suntem o echipă, indiferent de funcție sau statut social”, transmite ISU Prahova.
Pentru înscrierea la concurs, candidații se pot prezenta în fiecare zi lucrătoare, până la data de 22 octombrie inclusiv, ora 14.00, la Compartimentul Secretariat cu dosarul de concurs complet.

Detalii referitoare la dosarul de concurs și de etapele concursului le veți găsi la următorul link:

http://www.isuprahova.ro/pdf/cariera/2021/octombrie/ingrijitor.pdf

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.