Comarnic: Un barbat a fost sfasiat de urs si scalpat, in zona Secaria. Medicii sunt rezervati

Publicat in Eveniment 25 Septembrie 2021 Actualizat: 25 Septembrie 2021 5555 ori
Google+ WhatsApp
Comarnic: Un barbat a fost sfasiat de urs si scalpat, in zona Secaria. Medicii sunt rezervati
Comarnic: Un barbat a fost sfasiat de urs si scalpat, in zona Secaria. Medicii sunt rezervati

Un bărbat din Comarnic este în stare gravă după ce a fost atacat vineri seară de un urs, în propria gospodărie.

Bietul om are multiple răni, inclusiv la cap, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire. La scurt timp după atac, ursul a fost văzut pe o altă stradă, însă autoritățile nu l-au mai găsit când au ajuns la fața locului.

Bărbatul de 43 de ani lucra în curtea casei sale din Secăria, un cartier mărginaș al orașului Comarnic, când a fost atacat de sălbăticiune. Strigătele au alertat vecinii, care l-au găsit pe bietul om plin de sânge. Au sunat imediat la 112 și, pentru că zona este greu accesibilă, l-au cărat până la punctul de întâlnire cu echipajul de pe ambulanță.

George Duță, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova: "Prezintă multiple traumatisme la nivelul capului, plăgi. De asemenea, acesta prezenta traumatisme la nivelul toracelui și membrelor superioare."

Sorin Popa, primar Comarnic: "Am fost sunați că un urs a atacat un cetățean. M-am deplasat imediat, deja Salvarea era la fața locului, Jandarmeria, Poliția orașului Comarnic. Cetățeanul era în Salvare când am ajuns eu, iar cei de la Salvare încercau să îi acorde primul ajutor."

La scurt timp, prezența ursului a fost semnalată pe o altă stradă din Comarnic.

Sorin Popa, primar Comarnic: "Imediat după ce s-a întâmplat cu băiatul ăsta, au plecat salvările cu băiatul la Ploiești, și, după aceea, la cel mult o jumătate de oră a sunat altcineva la 112 că un urs e pe o stradă lăturalnică, lângă cea unde a fost atacat cetățeanul. Am fost cu toată echipa, am căutat aici, dar a fugit până... noi nu l-am văzut efectiv."

În zona ar fi zeci de ursi care vin fără teamă în apropierea locuințelor, spune primarul. Autoritățile vor convoca un comitet local pentru situații de urgență.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.