Miros insuportabil, vineri seara, in Bucov si Ploiesti. Lukoil continua sa otraveasca populatia

Publicat in Eveniment 23 Iulie 2021 Actualizat: 23 Iulie 2021 1810 ori
Google+ WhatsApp
Miros insuportabil, vineri seara, in Bucov si Ploiesti. Lukoil continua sa otraveasca populatia
Miros insuportabil, vineri seara, in Bucov si Ploiesti. Lukoil continua sa otraveasca populatia

Mai multi cititori ne-au semnalat pe adresa redactiei faptul ca aerul este irespirabil in mai multe zone din municipiu, dar si la iesirea din Ploiesti, spre Bucov. "Duhoarea" vine, ca de obicei, de la cel mai mare poluator, Lukoil, campion la numarul de amenzi, nu si la valoarea acestora.

"In Mihai Bravu murim cu zile! La ora la care va scriu stam cu geamurile inchise din cauza mirosului infect, ni se imbolnavesc copiii!!!", scrie un ploiestean.

Un alt cititor, care locuieste in cartierul "Mica Roma" spune ca abia poti respira: "Ne ustura ochii, gatul, nasul de la ce scoate Lukoil pe furnale. Am mama bolnava de astm iar fiica mea este alergica, ne chinuie ca pe animale! Chiar nimeni nu poate lua masuri pentru ca nenorocitii astia sa nu ne mai omoare cu zile?!?!", este mesajul cititoarei.

Sin pacate, amenzile pe care Garda de Mediu le aplica poluatorilor, in rarele cazuri cand depasirile substantelor toxice sunt recunoscute si de aparatele lor de masurat, sunt o gluma proasta de care rad prin birouri directorii marilor companii. 

Asteptam o reactie din partea autoritatilor competente si indemnam ploiestenii afectati de poluare ca in baza documentelor medicale care atesta impactul substantelor toxice asupra starii de sanatate sa actioneze in instanta organele de ancheta dar si rafinariile vinovate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.