Ploiesti: Au fost repuse pe traseu tramvaiele pictate, dedicate lui Paul Constantinescu si Toma Caragii

Publicat in Eveniment 28 Iunie 2021 1216 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesti: Au fost repuse pe traseu tramvaiele pictate, dedicate lui Paul Constantinescu si Toma Caragii
Ploiesti: Au fost repuse pe traseu tramvaiele pictate, dedicate lui Paul Constantinescu si Toma Caragii

Reprezentanții administrației locale au anunțat, luni, că alte două tramvaie au fost transformate, prin tehnica grafitti, și pot fi puse în circulație. Este vorba despre vehiculele cu desene inspirate de două personalități ploieștene: compozitorul Paul Constantinescu și actorul Toma Caragiu.

"Prin tehnica graffitti, tramvaiele care circulă în oraș urmează să primească o înfățișare modernă și atractivă, prin intermediul căreia să fie promovată artistic imaginea Ploieștiului, totul fiind făcut de către un grup de tineri pasionați de arta stradală. Până în prezent, au fost redecorate trei tramvaie cu următoarele personalități ploieștene: Ion Luca Caragiale, Paul Constantinescu și Toma Caragiu", a informat Primăria Ploiești.

Concept

Artistul ploieștean care va realiza gratuit lucrările în cadrul acestui acest proiect este Călin Silviu, recunoscut în rândul pasionaților de artă stradală cu semnătura MEBS.

"Am susținut mereu oamenii talentați ai orașului nostru. De aceea, am hotărât să răspund ferm acestor tineri plini de inițiativă și dăruire față de comunitatea ploieșteană. Le mulțumesc și le exprim, pe această cale, aprecierea mea față de expresia artistică originală și ideile pline de inovație, pentru faptul că doresc să aducă un plus de modernitate și ingeniozitate la capitolul promovării orașului nostru" a declarat, la debutul proiectului, primarul municipiului, Andrei Volosevici.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.