Tragedie in Prahova: Un baiat de 14 ani s-a inecat intr-o balastiera din Gura Vitioarei

Publicat in Eveniment 25 Iunie 2021 718 ori
Google+ WhatsApp
Tragedie in Prahova: Un baiat de 14 ani s-a inecat intr-o balastiera din Gura Vitioarei
Tragedie in Prahova: Un baiat de 14 ani s-a inecat intr-o balastiera din Gura Vitioarei

Pompierii prahoveni au intervenit joi după-amiaza, în jurul orei 15:54, în urma unui apel referitor la un copil care a alunecat într-o balastieră.

La scurt timp după apel pompierii au demarat căutările la Balastiera de la Gura Vitioarei ale tânărului în vârstă de 14 ani. Se pare că acesta a alunecat în locul amintit și a dispărut fără urmă. În zona respectivă adâncimea apei este de 5-6 m, debitul este mare si vizibilitatea este redusa.

Căutarile au început imediat după momentul anuntarii evenimentului, iar salvatorii au făcut eforturi pentru a găsi copilul cât mai repede. Din păcate, pentru el a fost prea târziu. După aproximativ o oră de resuscitare, copilul a fost declarat decedat de către medicul sosit la locul intervenției.

La fața locului au fost mobilizate operativ două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție cu scafandrii, două bărci pneumatice și o ambulanță SMURD.

sursa ISU Prahova

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.