Doua minore plecate de acasa sunt cautate cu disperare de familie. Se pare ca acestea s-ar duce din Bucuresti spre Brasov

Publicat in Eveniment 10 Mai 2021 1130 ori
Google+ WhatsApp
Doua minore plecate de acasa sunt cautate cu disperare de familie. Se pare ca acestea s-ar duce din Bucuresti spre Brasov
Doua minore plecate de acasa sunt cautate cu disperare de familie. Se pare ca acestea s-ar duce din Bucuresti spre Brasov

Două adolescente, din Botoșani și Giurgiu, sunt căutate în mai multe județe, inclusiv în Prahova, după ce polițiștii au obținut informații conform cărora acestea s-ar deplasa pe ruta București - Brașov. Fetele au dispărut în noaptea de sâmbătă spre duminică.

IJP Prahova a emis, luni, o alertă pentru găsirea celor două adolescente.

Ambele fete au 15 ani, au dispărut în aceeași noapte și ar călători împreună, pe ruta București – Brașov.

Arianna Gabriela Hulpan, din comuna Curtești, jud. Botoșni, ar fi părăsit domiciliul în noaptea de 08/09 mai 2021 și până în prezent nu a revenit și nici nu a contactat familia. Poliția anunță că fata are 1,85 m înălțime, aproximativ 125 kg, păr brunet lung, ochi verzi. Oamenii legii nu au detalii despre vestimentația acesteia, la momentul plecării.

Duminică, pe 9 mai, și polițiștii din cadrul Secției Nr. 3 Poliție Rurală Bolintin-Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din comuna Cosoba, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în dimineața zilei de 09.05.2021, în jurul orelor 04.00 - 05.00, fiica sa, Narcisa Teodoroiu, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Aceasta are 1,70 metri înălțime, 56 kg, ochi căprui, păr scurt vopsit închis la culoare și poartă ochelari de vedere.

La momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de trening bleu din fâș, pantaloni negri largi, adidași negri și un rucsac negru.

Cetățenii care dețin informații cu privire la cele două minore să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție!

Foto: IJP Prahova

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.