Ploiestiul ramane in zodia gunoaielor. Sacii cu deseuri zac nestransi, in tot orasul cu toate ca Primaria si populatia platesc facturile la timp

Publicat in Eveniment 01 Martie 2021 874 ori
Google+ WhatsApp
Ploiestiul ramane in zodia gunoaielor. Sacii cu deseuri zac nestransi, in tot orasul cu toate ca Primaria si populatia platesc facturile la timp

Ploiestiul este, in continuare, victima operatorului de salubritate ROSAL. In tot orasul, zac saci cu gunoaie nestranse, iar ghenele de la blocuri sunt, si ele, pline-ochi.

Pe adresa redactiei am primit imagini de la cititori din mai multe cartiere ploiestene, cu sacii nestransi, iar reporterii nostri au confirmat, in urma unei vizite prin cartiere, ca situatia este aceeasi, peste tot.

Problema pe care municipalitatea a incercat sa o rezolve cu ROSAL pare ca are cu totul alte cauze decat cele care tin de contractul avantajos cu Primaria Ploiesti. Mai degraba, vorbim de managementul slab, daca nu chiar despre manevre care se fac la varful societatii, de ordin financiar. De altfel, angajatii ROSAL se plang ca nu isi primesc la timp salariile si dau vina pe conducerea ROSAL ca ar cheltui banii in alte scopuri.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.