Prahova: Bărbat dispărut de la finalul anului trecut, găsit mort lângă un râu

Publicat in Eveniment 23 Februarie 2021 772 ori
Google+ WhatsApp
Prahova: Bărbat dispărut de la finalul anului trecut, găsit mort lângă un râu
Prahova: Bărbat dispărut de la finalul anului trecut, găsit mort lângă un râu

Un barbat dispărut de la finalul anului trecut găsit mort lângă un râu! S-a întâmplat ieri, când polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe malul drept al râului Cricovului Sărat, într-o zonă cu vegetație uscată, a fost depistat cadavrul unei persoane.

În urma activităților desfășurate de echipa de cercetare, s-a stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 72 de ani, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu în cursul lunii decembrie 2020. Trupul neînsuflețit a fost transportat la SML Prahova pentru efectuarea necropsiei. Din primele informații, nu există urme vizibile de violență.

Pentru depistarea persoanei a cărei plecare voluntară a fost sesizată la data de 17 decembrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Prahova au desfășurat o serie de activități specifice încă din momentul înregistrării sesizării, inclusiv prin utilizarea unui câine de urmă. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.