Surprizele dulci pregătite de tinerii de la Concordia, cadourile care pot aduce atât de multă bucurie. Cum le poți comanda

Publicat in Eveniment 13 Noiembrie 2020 488 ori
Google+ WhatsApp
Surprizele dulci pregătite de tinerii de la Concordia, cadourile care pot aduce atât de multă bucurie. Cum le poți comanda
Surprizele dulci pregătite de tinerii de la Concordia, cadourile care pot aduce atât de multă bucurie. Cum le poți comanda

Tradiționalul cozonac, o spectaculoasă căsuță din turtă dulce sau decorațiuni deopotrivă frumoasă și delicioase pentru bradul de Crăciun, toate au fost incluse în oferta specială pe care tinerii de la Concordia au pregătit-o pentru sărbătorile de iarnă.

Brutăria CONCORDIA este întreprinderea de economie socială care face parte din CONCORDIA Development S.R.L., ramură economică a Organizației Umanitare CONCORDIA, iar prin vânzarea produselor de panificație și patiserie, tineri aflați în dificultate urmează cursurile de brutar organizate de Școala de Meserii, program al Centrului pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA. Mai mult decât atât, absolvenții cursurilor de brutari pot rămâne angajații întreprinderilor sociale CONCORDIA, ca rampă de lansare către piața muncii.

Este cu atât mai important pentru fiecare dintre ei, dar și pentru cei cre lise vor alătura, ca produsele lor să ajungă la cât mai mulți clienți. Așa că pun multă dăruire și realizează dulciuri exact cum erau cele care ne-au încântat copilăria multora dintre noi. La bază sunt implicarea, rețetele tradiționale, talentul și bucuria de a dărui gust și amintiri extraordinare.

Pentru Crăciun, echipa s-a gândit să pregătească o ofertă specială în care a reunit deserturi specifice sărbătorilor. Descrierea și prețul fiecărui produs se regăsesc în catalogul special realizat, cu mențiunea că oferta poate fi personalizată în funcție de cantitatea și tipul produselor. Termenul de execuție va fi stabilit în funcție de cantitatea comandată.

Serviciul de comenzi, din Șos. Centura de Vest, nr. 1A, Ploiești poate fi contactat la numărul de telefon 0726.244.806 sau prin e-mail, la adresa [email protected].

Sursa Actualitatea Prahoveana

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.