Percheziții ale polițiștilor prahoveni în București și în trei județe, într-un dosar de înșelăciune cu oferte online

Publicat in Eveniment 24 Iunie 2020 556 ori
Google+ WhatsApp
Percheziții ale polițiștilor prahoveni în București și în trei județe, într-un dosar de înșelăciune cu oferte online
Percheziții ale polițiștilor prahoveni în București și în trei județe, într-un dosar de înșelăciune cu oferte online

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova  au efectuat, în cursul zilei de marți, nouă  percheziții la adrese din municipiul București și din județele Călărași, Teleorman și Ilfov. Acțiunea a vizat domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune.

"Din cercetări a rezultat faptul că, începând cu luna martie a.c., persoanele bănuite ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de înșelăciune în domeniul comerțului cu materiale de construcție. În fapt, acestea ar fi postat pe internet oferte fictive, determinând părțile vătămate să depună sume de bani în conturi bancare, fără a le livra produsele comandate și achitate în prealabil. De la locațiile vizate au fost ridicate înscrisuri, aparatură electronică și sume de bani", au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

11 persoane au fost conduse la sediu Poliției, pentru audieri.

Potrivit IJP, prejudiciul în dosar a fost estimat la peste 250.000 de lei, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale  al I.G.P.R., al serviciilor pentru acțiuni speciale și ai altor structuri din București și județele Prahova, Călărași, Teleorman și Ilfov, suportul de specialitate fiind asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Miercuri dimineață, IJP Prahova a anunțat că, în urma administrării probatoriului în cauză, față de șase persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

sursa: www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.