Ploiestenii care vor sta in carantina la Movila vor primi hrana de la autoritatile locale

Publicat in Eveniment 16 Martie 2020 512 ori
Google+ WhatsApp
Ploiestenii care vor sta in carantina la Movila vor primi hrana de la autoritatile locale
Ploiestenii care vor sta in carantina la Movila vor primi hrana de la autoritatile locale

Noile măsuri adoptate la nivelul municipiului Ploiești, în contextul epidemiei de Covid-19, fac referire și la persoanele care sunt sau vor intra în carantină în centrele de pe raza localității.

Comitetul Local Pentru Situații de Urgență a decis, ieri, ca "hrana pentru persoanele aflate în centrele de carantină,  de pe raza municipiului Ploiești, să fie asigurată de Centrul Social pentru Persoanele în Vârstă din cadrul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești. Poliția Locală Ploiești va asigura transportul hranei respective către centrele de carantină", potivit unei informă transmise de Primăria Ploiești.

De asemenea, așa cum autoritățile au anunțat anterior, persoanele aflate în autoizolare la domiciliu, pe raza municipiului, pot cere sprijinul ASSC Ploiești, pentru aprovizionarea cu alimente și bunuri necesare traiului zilnic, pe cheltuiala proprie.

Foto: Primăria Ploiești

sursa: www.actualitateaprahoveana.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.