Lansarea volumului I "Jurnalul Cavalerului", de la Ploiesti, un eveniment emotionant, desfasurat cu sala plina

Publicat in Eveniment 19 Septembrie 2019 Actualizat: 19 Septembrie 2019 1111 ori
Google+ WhatsApp
Lansarea volumului I "Jurnalul Cavalerului", de la Ploiesti, un eveniment emotionant, desfasurat cu sala plina

Astazi, 19 septembrie, de la ora 13, Biblioteca Judeţeană „Nicolae Iorga" Ploiesti si Consiliul Judetean Prahova, în colaborare cu Societatea Cultural-Istorică „Mihai Viteazul” Ploieşti a organizat lansarea primului volum al cărţii „Jurnalul cavalerului: Cu tricolorul, de la Chisindia, la Nalcik şi înapoi”.  Evenimentul a fost unul emotionant, desfasurat cu sala plina, printre cei prezenti numarandu-se oameni de cultura si prieteni vechi ai autorului.

Image may contain: 5 people, people smiling, crowd

 

Autorul volumului este ing.Mircea Cosma, iar cartea reconstituie, pas cu pas, campania militară a unui pluton român de vânători de munte din Divizia 2, Batalionul 9, desfăşurată pe traseul Prut-Marea Azov-Munţii Caucaz-Crimeea, în perioada 22 iunie 1941 – 1 august 1943.

Ing. Mircea Cosma a fost vizibil emotionat de publicul numeros venit la evenimentul de lansare a primului volum, la finalul caruia a existat si o sesiune de autografe pe care autorul le-a oferit iubitorilor de cultura si istorie romaneasca.

Image may contain: 4 people

Au mai luat cuvantul Lector univ. dr. Florian Bichir, Prof. dr. Constantin Manolache, Col. (r). dr. Dumitru Codita si viceprimarul Ploiestiului Cristian Ganea.

"Momente emoţionante la lansarea cărţii "Jurnalul cavalerului" scrisă de preşedintele Mircea Cosma. O carte despre istoria adevărată. Oamenii care au venit în număr mare la lansarea organizată la Sala Marea Unire de la Palatul Culturii demonstrează că avem nevoie de astfel de evenimente. Felicitări, excelenţă şi aştept cu interes următoarele volume ale "Jurnalului cavalerului"!", a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.