Tragedie in Prahova! Un barbat s-a inecat in raul Provita

Publicat in Eveniment 16 Iunie 2019 1183 ori
Google+ WhatsApp
Tragedie in Prahova! Un barbat s-a inecat in raul Provita
Tragedie in Prahova! Un barbat s-a inecat in raul Provita

Un barbat in varsta de 57 de ani si-a pierdut viata, astazi, dupa ce a cazut in raul Provita si nu a reusit sa mai iasa la mal. Se pare ca inainte de tragedie, barbatul consumase alcool impreuna cu un prieten.

Pompierii chemati sa intervina l-au descoperit pe barbat in stop cardio-respirator, la o distanta de aproximativ 2 kilometri de locul in care s-a presupus ca a cazut in rau.

Am fost sesizați despre faptul că un barbat de 57 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a căzut în pârâul Provița și nu a mai ieșit.

"Din cercetări efectuate, la 2 km de locul indicat, a fost identificat cadavrul persoanei în cauză.
Din declarațiile verbale ale apelantului, se pare că cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice, după care s-au apropiat de pârâu pentru a vedea cât a crescut apa, moment în care bărbatul de 57 ani a căzut și nu a mai ieșit la suprafață.", a declarat purtatorul de cuvant al IJP Prahova.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.