Perchezitii la proxenetii din Prahova. Imagini de la interventia mascatilor

Publicat in Eveniment 28 Mai 2019 890 ori
Google+ WhatsApp
Perchezitii la proxenetii din Prahova. Imagini de la interventia mascatilor
Perchezitii la proxenetii din Prahova. Imagini de la interventia mascatilor

În această dimineață (marți), polițiștii din Prahova au efectuat 7 percheziții la persoane bănuite de proxenetism.

Două descinderi au avut loc pe raza Municipiului Ploiești, una în localitatea Șoimari, una în Bălțești și alte 3 în comuna Podenii Noi.

De la locuințele percheziționate, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, bunuri ce ar putea proveni din activitatea infracțională (lei și euro în valoare de aproximativ 20.000 de lei, telefoane mobile și înscrisuri). De asemenea, au fost indisponibilizate două autoturisme.


Din cercetări a rezultat faptul că, începând cu anul 2018, persoanele bănuite ar fi comis acte de proxenetism, atât pe teritoriul României, cât și în afara țării, prin metoda ,,loverboy”.De asemenea, 12 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Aceștia ar fi avut, inițial, relații de prietenie/concubinaj cu femei, pe care, ulterior, le-ar fi determinat să se prostitueze, îndeosebi în cluburi din afara țării.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 100.000 de euro.

Perchezițiile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La activități au participat și jandarmi.

Sursa: IPJ Prahova

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.