Misiuni grele pentru pompierii prahoveni, in ultimele 24 de ore. Vezi aici unde au intervenit

Publicat in Eveniment 22 Martie 2019 653 ori
Google+ WhatsApp
Misiuni grele pentru pompierii prahoveni, in ultimele 24 de ore. Vezi aici unde au intervenit
Misiuni grele pentru pompierii prahoveni, in ultimele 24 de ore. Vezi aici unde au intervenit

În intervalul 21 - 22 martie a.c., pompierii militari din cadrul unităţii şi subunităţilor au desfăşurat 29 de misiuni, dintre care: 22 misiuni ale echipajelor SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat şi asistenţei medicale de urgență, 2 incendii, 2 misiuni pentru asigurare zonă accidente rutiere, 3 alte situații de urgență (transport persoană supraponderală, deblocare ușă) și o misiune de verificare în teren a unor obiective (bază sportivă) din raioanele de intervenţie, precum şi de instruire şi educaţie preventivă a populaţiei în domeniul situaţiilor de urgenţă.

Cu ocazia recunoașterilor în teren au fost verificate căile de acces la obiective, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ.

Un incendiu violent a izbucnit ieri, în jurul orei 18:31 la o locuință particulară, din localitatea prahoveană Adunați.

La sosirea pompierilor militari la locul intervenției, incendiul se manifesta cu violent, degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 50 mp și cu pericol de propagare la locuința situată în apropiere.

La locul evenimentului s-au deplasat cu operativitate, 3 autospeciale de lucru cu apă și o ambulanță SMURD.

16 pompieri militari au acționat pentru localizarea si lichidarea incendiului și pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment.

Operațiunea de stingere a fost îngreunată de temperatura ridicată și fumul dens și a fost finalizată în jurul orei 21:35.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului un coș de fum necurățat de funingine. Ca urmare a incendiului, au ars întreaga locuință și bunurile din interiorul a două camere (mobilier, aparatură electronică și obiecte vestimentare).

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.