"Tzancă Uraganu", căutat de poliţie! Cine l-a "turnat" pe manelist!

Publicat in Eveniment 20 Martie 2019 2436 ori
Google+ WhatsApp
"Tzancă Uraganu", căutat de poliţie! Cine l-a "turnat" pe manelist!
"Tzancă Uraganu", căutat de poliţie! Cine l-a "turnat" pe manelist!

Manelistul care s-a autointitulat "înlocuitorul lui Florin Salam" a călcat pe bec şi ar putea plăti scump pentru o "aroganţă".

"Tzancă Uraganu", pe numele său real Andrei Velcu, este căutat de poliţie, pentru a fi "premiat", după ce mai mulţi pietoni au sesizat că bolidul manelistului a fost parcat, cu tupeu, fix pe "zebră". Trecătorii care s-au declarat indignaţi de gestul "bizonului" au imortalizat faza şi au trimis imaginile la poliţie, solicitând ca "şmecherul" să fie amendat.

 

"Tzancă Uraganu" a intrat şi în vizorul Fiscului, recent, după ce mai multe imagini şi videoclipuri au apărut pe contul său de social media. Motivul: acesta ar primi foarte mulţi bani la evenimente, pe care nu îi declară, ca să nu plătească impozit. Aşa că, supărat pe Fisc, manelistul a declarat că vrea să renunțe la cetățenia română: ”Vreau să mă 'înmatriculez' pe altă țară. Cred că este mai bine așa”, a spus acesta în emisiunea ”Agenţia VIP”, de la Antena Stars.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.