Printre proxenetii retinuti ieri se numara si doi frati din Ploiesti

Publicat in Eveniment 09 Noiembrie 2018 1149 ori
Google+ WhatsApp
Printre proxenetii retinuti ieri se numara si doi frati din Ploiesti
Printre proxenetii retinuti ieri se numara si doi frati din Ploiesti

Nouă dintre cele 28 de persoane audiate, joi, în urma perchezițiilor derulate în Prahova, București, Giurgiu și Brașov, la o grupare de proxeneți, au fost reținute, a anunțat IJP Prahova. Șapte bărbați și două femei, inclusiv două persoane din Ploiești, frate și soră, au fost trimise după gratii și așteaptă dispunerea măsurilor preventive. Cei doi, de exemplu, ar fi închiriat camere într-un imobil din Ploiești, în scopul practicării prostituției.

Printre persoanele aduse la audieri în cursul zilei de ieri s-au numărat proxeneți, prostituate, doi administratori ai afaceri, dar și clienți ai rețelei.

Gruparea acționa după o metodă inedită, operând pentru perioade scurte de timp, una-două săptămâni, în diferite orașe. Prostituatele erau mutate des dintr-un județ în altul, iar unele dintre ele erau trimise să lucreze în Marea Britanie.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.