Hale şi Pieţe SA Ploieşti primeşte 18 milioane de lei pentru reconstrucţia pieţei centrale

Publicat in Administratie 19 Februarie 2018 895 ori
Google+ WhatsApp
Hale şi Pieţe SA Ploieşti primeşte 18 milioane de lei pentru reconstrucţia pieţei centrale
Hale şi Pieţe SA Ploieşti primeşte 18 milioane de lei pentru reconstrucţia pieţei centrale

Neînţelegeri pe tema bugetului pe 2018 în Consiliul Local, forul legislativ al Ploieştiului, între aleşii PSD şi ALDE, cei care deţin majoritatea, şi aleşii PNL, cei care îl susţin pe primarul Dobre! Disputa a dus la reducerea unor capitole bugetare din propunerea făcută iniţial de primar şi majorarea sumelor alocate către SC Hale şi Pieţe, pentru proiectul de reconstrucţie a platoului Halelor Centrale, momentan blocat de probleme juridice.

În primă fază, propunerea fusese de 10 milioane de lei pentru societatea administraţiei ploieştene. În urma unor amendamente, consilierii PSD-ALDE au tăiat fonduri de la alte capitole bugetare, cum ar fi modernizările de drumuri sau extinderea reţelelor subterane, astfel că suplimentarea capitalului social de la Hale şi Pieţe a ajuns, până la urmă, la 18 milioane de lei.

Măsura rămâne una controversată, în contextul în care, cel puţin pentru moment, lucrările la noua piaţă agroalimentară centrală nu au cum să înceapă, având în vedere că pe platoul din spatele Halelor există câteva magazine deţinute de anumite societăţi comerciale, iar unii dintre aceşti proprietari refuză eliberarea spaţiilor pentru a permite începerea noii construcţii. "Avem o problemă juridică acolo pentru a putea demara construcţia unei noi pieţe. Până la sfârşitul anului nu cred că se va cheltui vreun ban pentru acest proiect", a reclamat primarul Ploieştiului, Adrian Dobre.

www.actualitateaprahoveana.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.