Acces controlat la Spitalul Judeţean din Ploieşti şi sistem de monitorizare video

Publicat in Administratie 08 Noiembrie 2017 1457 ori
Google+ WhatsApp
Acces controlat la Spitalul Judeţean din Ploieşti şi sistem de monitorizare video
Acces controlat la Spitalul Judeţean din Ploieşti şi sistem de monitorizare video

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti pregăteşte noi măsuri de securitate, vizând în special modul de acces în unitatea medicală. Reprezentanţii spitalului doresc ca, pe viitor, accesul să se poată face doar pe baza unor cartele electronice, inclusiv pentru aparţinători. În plus, în zona căilor de acces vor fi instalate sisteme de monitorizare atât video, cât şi audio.

Anunţul a fost făcut în această săptămână, odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare la etajul 5 al corpului principal de clădire de la Spitalul Judeţean. În momentul efectuării lucrărilor, pe lângă reabilitarea tuturor saloanelor, holurilor şi grupurilor sanitare de la acest etaj, au fost instalate şi sisteme de blocare/deblocare a uşilor, pe bază de cartele magnetice. Proiectul de modernizare continuă, etaj cu etaj, până la parter, estimarea fiind că acesta se va încheia la finele anului 2018. În acel moment, este de aşteptat ca astfel de sisteme de acces pe bază de cartelă să existe la toate etajele imobilului.

"În paralel, toate căile de acces şi fluxurile de intrare-ieşire vor fi monitorizate video. Vor fi montate astfel de sisteme în locurile permise de lege. Desigur, în saloane nu vor exista. Ne gândim să implementăm şi un sistem de monitorizare audio, tot în spaţiile permise de legislaţie", a declarat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Marius Niculescu, citat de www.actualitateaprahoveana.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.