Primarul Cristi Ganea, de vorba cu ploiestenii din Mihai Bravu

Publicat in Administratie 16 Mai 2016 Actualizat: 16 Mai 2016 799 ori
Google+ WhatsApp
Primarul Cristi Ganea, de vorba cu ploiestenii din Mihai Bravu

Primarul interimar al Ploiestiului, Cristian Ganea, s-a intalnit, luna trecuta, cu ploiestenii care locuiesc in cartierul Mihai Bravu.

 

Vizita edilului in aceasta zona a fost o necesitate, in conditiile in care Mihai Bravu pare sa fie unul dintre cartierele cu probleme din municipiu. De exemplu, poluarea rafinariei Lukoil a reprezentat motivul principal pentru care mai multi locuitori au solicitat audiente la Primarie.

Asa cum a anuntat inca de la preluarea mandatului, Ganea s-a deplasat pe teren pentru a discuta personal cu oamenii si a descoperi care le sunt reclamatiile.

"Pe 21 aprilie, am fost intampinat de cetatenii din cartierul Mihai Bravu, carora le multumesc pentru increderea acordata! Am analizat alături de dumnealor care sunt cele mai bune soluții pentru modernizarea cartierului Mihai Bravu! Va multumesc pentru asta!", a declarat Cristian Ganea.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.