Un director din Primaria Ploiesti, pe lista neagra a consilierilor locali

Publicat in Administratie 17 Decembrie 2015 2476 ori
Google+ WhatsApp
Un director din Primaria Ploiesti, pe lista neagra a consilierilor locali
Un director din Primaria Ploiesti, pe lista neagra a consilierilor locali

In contextul "curateniei" si depolitizarii pe care noul primar interimar Cristi Ganea o anunta imediat dupa preluarea noii functii, apar informatii noi cu privire la anumiti angajati ai Primariei Ploiesti despre care se crede ca vor fi pusi pe liber in perioada urmatoare.

 

Dupa cei doi consilieri ai lui Iulian Todorescu, eliberati din functie astazi, de Ganea, potrivit surselor noastre un director din Primaria Ploiesti ar putea sa ii urmeze cat e curand.

Astfel, sursele Ph-online.ro ne-au spus ca Florin Petrache, directorul executiv al Directiei Gestiune Patrimoniu, este urmatorul care va pleca acasa.

Solicitarea demiterii lui Petrache a venit, sustin aceleasi surse, din partea consilierilor municipali ai coalitiei PSD-UNPR-ALDE, acestia solicitandu-i lui Ganea o analiza rapida a eficientei acestui director si luarea masurilor care se impun, existand informatii potrivit carora Petrache nu s-ar califica pentru functia detinuta, performantele acestuia fiind puse la indoiala in repetate randuri.

In luna septembrie, Florin Petrache a fost implicat intr-un scandal dupa ce numele sau a aparut pe un flyer distribuit de ALDE în Ploieşti, având calitatea de membru al Biroului Executiv al organizaţiei Prahova. Potrivit legii, funcţionarilor publici le este interzis să fie membri ai organelor de conducere ale partidelor politice şi să exprime sau să apere în mod public poziţiile unui partid politic.

Andrei Volosevici atragea atentia, la momentul respectiv, asupra faptului ca Petrache a încălcat legea privind asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, atunci când a fost ales în Biroul Executiv al ALDE Prahova. Potrivit legii, funcţionarilor publici le este interzis să fie membri ai organelor de conducere ale partidelor politice şi să exprime sau să apere în mod public poziţiile unui partid politic.

 

Directorul Direcţiei Patrimoniu din Primăria Ploieşti, Florin Petrache, figurează pe un flyer distribuit de ALDE în calitatea de membru al Biroului Executiv al organizaţiei Prahova. Potrivit legii, funcţionarilor publici le este interzis să fie membri ai organelor de conducere ale partidelor politice şi să exprime sau să apere în mod public poziţiile unui partid politic.

Florin Petrache

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.