Consiliul Judetean Prahova sprijina Republica Moldova in producerea energiei regenerabile

Publicat in Administratie 05 August 2014 1875 ori
Google+ WhatsApp
Consiliul Judetean Prahova sprijina Republica Moldova in producerea energiei regenerabile
Consiliul Judetean Prahova sprijina Republica Moldova in producerea energiei regenerabile

În perioada 28-30 iulie, reprezentanţi ai Agenţiei pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti - Prahova au facut o deplasare în Republica Moldova pentru a participa la o masă rotundă cu tema “Analiza pieţei instrumentelor financiare pentru facilitarea tehnologiilor ecologice”, eveniment ce a avut loc la Chişinău.

 

 

 

Din delegaţia Ae3R au facut parte Dl. Bogdan Potlogia - Director executiv şi Dl. Radu Sorokin - expet energetic.

 

În cadrul dezbaterilor la această masă rotundă Dl. Bogdan Potlogia a prezentat rolul Agenţiei pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti - Prahova în implementarea proiectelor care vizează crearea de noi capacităţi de producere a energiei care folosesc potenţialul surselor regenerabile de energie din judeţul Prahova.

 

Cu acest prilej la propunerea agenţiei s-a stabilit organizarea unei conferinţe internaţionale având ca temă energia regenerabilă, conferinţă organizată sub egida Federaţiei Europene a Agenţiilor de Energie şi Mediu ( FEDARENE ).

 

Delegaţia prahoveană a avut câteva întâlniri cu autorităţile publice locale din raioanele Dubăsari, Cimişlia şi Glodeni, membre ale Euroregiunii Siret-Prut-Nistru, cu scopul de a identifica modalităţile prin care Consiliul Judeţean Prahova şi Agenţia pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti- Prahova pot veni în sprijinul acestora pentru realizarea proiectelor de producere a energiei din surse regenerabile.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.