Dispar rablele abandonate pe domeniul public. SGU Ploiesti, in actiune

Publicat in Administratie 01 Septembrie 2022 Actualizat: 01 Septembrie 2022 670 ori
Google+ WhatsApp
Dispar rablele abandonate pe domeniul public. SGU Ploiesti, in actiune
Dispar rablele abandonate pe domeniul public. SGU Ploiesti, in actiune

Primăria Municipiului Ploiești a continuat, în această perioadă, prin S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L., activitățile de amenajare, înfrumusețare și întreținere a zonelor verzi și domeniului public.

Personalul societății amintite efectuează, zilnic, lucrări pentru întreținerea zonelor verzi și suprafețelor aferente acestora (curățenie, tuns gard viu, cosit iarbă, reamenajare perimetre etc).

De asemenea, s-au derulat, în ultima perioadă, o serie de activități de îndepărtare a vegetației spontane și de erbicidare, în incinta cimitirelor administrate de către S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L..

Echipele societății asigură frecvent doborârea și toaletarea arborilor, din zonele verzi ale municipiului, precum și eliberarea domeniului public de mașinile abandonate.

Continuăm programul municipalității de înfrumusețarea și amenajare a parcurilor, aliniamentelor stradale, grădinilor publice, scuarurilor, precum și a altor zone verzi din oraș.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.