Alo, Garda de Mediu Prahova! Iesiti din birouri, e nenorocire in Ploiesti!

Publicat in Administratie 14 Aprilie 2022 Actualizat: 14 Aprilie 2022 1274 ori
Google+ WhatsApp
Alo, Garda de Mediu Prahova! Iesiti din birouri, e nenorocire in Ploiesti!
Alo, Garda de Mediu Prahova! Iesiti din birouri, e nenorocire in Ploiesti!

Ne intrebam ce ar trebui sa se intample pentru ca pretiosii agenti ai Garzii de Mediu Prahova sa se ridice din fotoliile comfortabile in care au fost instalati, desigur, pe merit.

Ploiestiul a ajuns mai rau decat o hazna, unde substantele chimice extrem de toxice ne baga, unul cate unul, in spital. Pe langa nenorocirile care ies din evacuarile rafinariilor, ploiestenii inhaleaza mai nou si fumul toxic al arderilor deseurilor de orice fel. Cauciucuri, mase plastice, deseuri din amenajari interioare, deseuri medicale, totul se arde la liber, pentru ca autorii stiu prea bine ca in Prahova nu exista Garda de Mediu.

In Bereasca, se ard cauciucuri si alte deseuri de cateva zile, iar fumul si mirosul se simt in tot Ploiestiul. De cateva zile! Nicio actiune a Garzii de mediu, nici macar un comunicat.

Intre timp sute de mii de ploiesteni respira otrava curata, pe langa cele eliberate, asa cum am spus, de rafinarii.

Stimati agenti ai Garzii de Mediu Prahova, iesiti din birouri si faceti treaba pentru care sunteti platiti! Luati masurile pe care alte orase, cu mult mai putin poluate, le iau periodic! Am ajuns rusinea tarii din cauza unei institutii care exista doar pe statul de plata, gata cu bataia de joc!

Foto observatorulph.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.