Atentie! SGU Ploiesti ridica masinile abandonate pe spatiul public

Publicat in Administratie 08 Decembrie 2021 1116 ori
Google+ WhatsApp
Atentie! SGU Ploiesti ridica masinile abandonate pe spatiul public
Atentie! SGU Ploiesti ridica masinile abandonate pe spatiul public

Primăria Municipiului Ploiești, prin S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L., continuă programul de întreținere și înfrumusețare a zonelor verzi din oraș.


Activitățile, derulate în aceste zile, implică strângerea resturilor vegetale din perimetrele verzi, alei, parcuri și grădinile publice, precum și toaletarea arborilor.


Personalul S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. efectuează și lucrări de îndepărtare a vegetației dezvoltate în exces și de plantare a materialului dendrologic (arbori, arbuști, gard viu) și floricol de sezon, în spațiile publice.


Săptămâna aceasta, echipele biroului de profil din cadrul societății amintite intervin și pentru notificarea proprietarilor care și-au abandonat autovehiculele pe domeniul public, implicit pentru ridicarea de pe domeniul public a autoturismelor identificate ca fiind în această situație.


Municipalitatea reamintește că astfel de activități se vor derula etapizat, în toate cartierele.
Sursa: comunicat Primaria Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.