IJP Prahova face angajari. Vezi aici ce posturi sunt scoase la concurs

Publicat in Administratie 16 Noiembrie 2021 1193 ori
Google+ WhatsApp
IJP Prahova face angajari. Vezi aici ce posturi sunt scoase la concurs
IJP Prahova face angajari. Vezi aici ce posturi sunt scoase la concurs

Angajări la IJP Prahova! Inspectoratul Județean de Poliție Prahova scoate la concurs două posturi de agent de poliție, specialitatea comunicații și informatică, dintre care, unul pentru electronist, existente în cadrul Serviciului de Comunicații și Informatică.

Înscrierea candidaților se va realiza în perioada 15.11-24.11.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 24.11.2021 doar până la orele 16:00), online la adresa de e-mail [email protected]

Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după data de 24.11.2021, orele 16:00, nu vor fi luate în considerare.

Relații suplimentare se pot obține de la sediul inspectoratului, conform datelor de mai sus dar și de pe pagina de internet a Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, https://ph.politiaromana.ro/,secțiunea Carieră-Posturi scoase la concurs:

https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-agenti-de-politie-specialitatea-comunicatii-si-informatica

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.