A fost lansata licitația pentru construirea sălii de sport a Școlii “Nicolae Titulescu” Ploiești

Publicat in Administratie 19 August 2021 Actualizat: 19 August 2021 768 ori
Google+ WhatsApp
A fost lansata licitația pentru construirea sălii de sport a Școlii “Nicolae Titulescu” Ploiești
A fost lansata licitația pentru construirea sălii de sport a Școlii “Nicolae Titulescu” Ploiești

Compania Națională de Investiții a lansat, la începutul lunii august, procedura de licitație pentru atribuirea contractului "Proiectare-faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții Proiect Pilot - Sală de educație fizică școlară Școala Gimnazială «Nicolae Titulescu»".

În toamna lui 2019, Consiliul Local Ploiești a aprobat predarea unui teren de 900 mp către Cni, în vederea construirii acestui obiectiv. Datele incluse în anunțul de licitație publicat în SICAP arată că este vorba despre un contract cu valoarea estimată la 2.087.541 lei, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 22 septembrie.

Conform înţelegerii dintre Primăria Ploiești și Compania Națională de Investiții, încheiată după tiparul parteneriatelor de acest gen, municipalitatea a pus terenul la dispoziţia CNI, care va realiza investiţia şi apoi va preda înapoi obiectivul către administraţia locală. Primăria se obligă să asigure toate utilităţile, spaţii pentru amenajarea de şantier şi depozitarea materialelor pe durata lucrărilor, să îngrijească imobilul şi să-i menţină destinaţia cel puţin 15 ani.

Sursa Telegrama.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.