5 troleibuze noi vor circula, incepand de astazi, in Ploiesti. Ce dotari au

Publicat in Administratie 28 Iunie 2021 Actualizat: 28 Iunie 2021 919 ori
Google+ WhatsApp
5 troleibuze noi vor circula, incepand de astazi, in Ploiesti. Ce dotari au
5 troleibuze noi vor circula, incepand de astazi, in Ploiesti. Ce dotari au

De luni, 28 iunie, pe traseele din Ploiești vor circula 5 troleibuze noi. Este vorba despre prima parte dintr-un lot de 20 asemenea vechicule achiziționate de Ministerul Dezvoltării.

Valoarea proiectului, derulat din fonduri europene, este de pste 47,5 milioane de lei. În total este vorba despre achiziția a 20 de troleibuze, din care 11 vor circula pe traseul 44, iar restul de nouă pe traseul 202. Autoritățile locale se așteaptă ca noile troleibuze să asigure funcționalitatea la capacitatea de 100% a liniilor existente, cu respectarea orarului curselor. Toate vor fi scoase pe traseu pânî la finalul lunii iulie, au anunțat reprezentanții municipaltiății. Aceștia au mai precizat că vor fi puse în conservare cinci dintre troleibuzele vechi, ca rezervă.

Dotările noilor troleibuze care circulă în Ploiești
Troleibuzele sunt modelul Trollino 12, produs de Solaris, același tip preferat și de autoritățile din Budapesta, Sofia, Napoli, San Remo. În țară, ele au mai fost achiziționate la Galaţi, Baia mare și Mediaș. Fiecare vehicul are o capacitate de cel puțin 70 de pasageri, din care 30 pe scaune, și dispune, printre alte dotări, de sistem de climatizare, sistem de supraveghere video și sistem automat de taxare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.