Eco Burn, evacuata din Parcul Industrial Brazi. Sentinta este definitiva

Publicat in Administratie 18 Iunie 2021 1077 ori
Google+ WhatsApp
Eco Burn, evacuata din Parcul Industrial Brazi. Sentinta este definitiva
Eco Burn, evacuata din Parcul Industrial Brazi. Sentinta este definitiva

Societatea Eco Burn a fost evacuată, vineri, pe 18 iunie, din birourile Parcului Industrial Brazi.

Potrivit surselor Actualitatea Prahoveana, astăzi a expirat termenul până la care reprezentanții Eco Burn au avut răgaz să golească birourile din incinta Parcului Industrial Brazi, evacuarea fiind dispusă în baza unei sentințe pronunțate de Judecătoria Ploiești pe 17 februarie:

"Admite cererea. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu reprezentat de Sentinţa Civilă nr. 8401/23.12.2020 pronunţată de Judecătoria Ploieşti în dosarul nr. 12224/281/2020, rămasă definitivă prin neapelare, prin care s-a dispus evacuarea pârâtei din imobilul, cu destinaţia birouri cu suprafaţă de 91,53 mp şi cota indiviză cu suprafaţa de 47,17 mp, situat în comuna Negreşti, str. Piatra Craiului, nr. 13, judeţ Prahova, prin toate modalităţile prevăzute de lege. Fără cale de atac."

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.