Primarul Volosevici anunta modernizarea locului de joaca de pe str. Cameliei. Ce imbunatatiri se aduc

Publicat in Administratie 10 Iunie 2021 694 ori
Google+ WhatsApp
Primarul Volosevici anunta modernizarea locului de joaca de pe str. Cameliei. Ce imbunatatiri se aduc
Primarul Volosevici anunta modernizarea locului de joaca de pe str. Cameliei. Ce imbunatatiri se aduc

Continuăm lucrările de modernizare a locurilor de joacă din oraș. Astfel, s-au demarat lucrări de reabilitare a locului de joacă amplasat în Parcul Nord, pe strada Cameliei la intersecția cu Șoseaua Nordului, anunta Andrei Volosevici.

Spațiul de relaxare destinat celor mici va beneficia de echipamente și accesorii noi, după cum urmează: complex de joacă, căsuță tip ciupercă, hintă, leagăn dublu, jucării pe arc, carusel rotativ cu băncuță, balansoar din lemn, balansoar pe arcuri cu patru locuri, pergolă din lemn cu bancă, pergolă rustică și masă pentru șah, cățărătoare din plasă. La nivelul locului de joacă amintit se vor executa și lucrări de pavare a aleilor, inclusiv montare borduri. Totodată, se va monta și pavaj special cu cauciuc antitraumă.

Aceste lucrări sunt sponsorizate de S.C. Aquila Part Prod Com S.R.L., în baza unui contract în valoare de 201.885,00 lei fără T.V.A.

Primăria municipiului Ploiești va continua să deruleze lucrări de modernizare, dar și să dezvolte parteneriate similare, în vederea realizării, la nivelul comunității locale, a cât mai multor locuri de joacă sau zone de recreere și agrement, moderne și sigure, a mai spus edilul.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.