Surse: Reduceri de salarii sau restructurări la Primăria Ploieşti, pentru economii la buget

Publicat in Administratie 22 August 2019 856 ori
Google+ WhatsApp
Surse: Reduceri de salarii sau restructurări la Primăria Ploieşti, pentru economii la buget
Surse: Reduceri de salarii sau restructurări la Primăria Ploieşti, pentru economii la buget

Confruntată cu grave probleme financiare în 2019, după creşterea cheltuielilor şi scăderea veniturilor, Primăria Ploieşti caută soluţii de redresare economică şi ia în calcul, potrivit unor surse din administraţia locală, inclusiv scăderea numărului de angajaţi din aparatul propriu sau structurile subordonate. Conform unui document intern, toţi directorii din administraţia ploieşteană au primit marţi sarcina să vină cu propuneri, până miercuri, pentru scăderea cheltuielilor salariale.

"Actualitatea prahoveană" a intrat în posesia unui document intern din Primăria Ploieşti, prin care directorii sunt informaţi, în urma discuţiilor purtate marţi în şedinţa operativă, că trebuie să vină cu propuneri de reducere a cheltuielilor de personal. Ca să nu existe neînţelegeri, li se explică şi că propunerile ar trebui să vizeze fie scăderea salariilor, fie scăderea numărului de angajaţi şi că solicitarea vizează atât structurile din aparatul de specialitate al primarului, cât şi cele subordonate Consiliului Local.

Conducerea Primăriei Ploieşti încă nu a oferit un punct de vedere oficial pe această temă.

sursa: www.actualitateaprahoveana.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.