Șoferul unui TIR a pierdut controlului volanului și s-a izbit într-un gard. VIDEO

Publicat in Trafic 27 Ianuarie 2018 731 ori
Google+ WhatsApp
Șoferul unui TIR a pierdut controlului volanului și s-a izbit într-un gard. VIDEO
Șoferul unui TIR a pierdut controlului volanului și s-a izbit într-un gard. VIDEO

Accident violent, la ieșirea din Focșani din direcția Balotești.

Un șofer a pierdut controlul volanului într-o curbă și a ajuns în șanț, iar după câțiva zeci de metri autocamionul din spatele său s-a izbit într-un gard.

Camerele de supraveghere au surprins întregul incident.

Într-o curbă un șofer a pierdut controlul volanului și a derapat într-un șanț. În spatele său se afla un autotren care și-a continuat drumul, însă după câțiva zeci de metri s-a izbit într-un gard.

Se pare că șoferul autotrenului avea o alcoolemie de 0,44 în aerul expirat. Ca urmare a accidentului, șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind rănit la un braț și la piept.

„Pe DN 2D, un conducător auto de 59 ani, din județul Bacău, pe fondul neadaptării vitezei în curbă și a consumului de alcool, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma producerii evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,44 mg/L alcool pur în aer expirat” , se arată în comunicatul trimis de biroul de presă al IPJ Vrancea.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.