Un șofer a fost rupt în două într-un accident. Imagini terifiante

Publicat in Trafic 31 Octombrie 2017 2324 ori
Google+ WhatsApp
Un șofer a fost rupt în două într-un accident. Imagini terifiante
Un șofer a fost rupt în două într-un accident. Imagini terifiante

Un accident îngrozitor a avut loc ieri în Moldova, în urma căruia un tânăr de 30 de ani a decedat, iar altul de 26 de ani se află în stare gravă la spital

”Accidentul a fost înregistrat în jurul orei 8.45, în apropiere de Chișinău. Vehiculul de model Ford, condus de un șofer de 26 de ani, s-a tamponat cu un autovehicul de model Opel Kadett, la volanul căruia se afla un cetățean de 30 de ani. În urma impactului, șoferul de 30 de ani a decedat pe loc din cauza rănilor primite”, a declarat ofițerul de presă al Direcției de Poliție din Chișinău, Natalia Stati pentru Sputnik.md.

Impactul a fost atât de puternic încât Opelul a fost rupt în două, iar șoferul care a decedat a fost aruncat din mașină cu tot cu banchetă.

”Conducătorul mașinii Ford a fost transportat la Spitalul de Urgență din Chișinău în stare gravă”, a declarat pentru agenție ofițerul de presă al Direcției de Poliție din Chișinău.

Șoferul mașinii Opel era din Chișinău, iar cel din Ford – din Vadul lui Vodă.

Oamenii legii au deschis o cauză penală pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.