Tupeu de sofer! A depasit masina Politiei peste linia continua, la Lipanesti

Publicat in Trafic 04 August 2017 1738 ori
Google+ WhatsApp
Tupeu de sofer! A depasit masina Politiei peste linia continua, la Lipanesti
Tupeu de sofer! A depasit masina Politiei peste linia continua, la Lipanesti

În permanență la datorie pe drumurile naționale. Un conducător auto a fost sancționat că a depășit, prin loc nepermis, autospeciala poliției

 

          Polițiști ai Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special pentru identificarea conducătorilor auto care efectuează depășiri neregulamentare.

          Au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.200 lei, iar ca măsuri complementare, au fost reținute patru permise de conducere.

          În timpul acțiunii, pe DN 1 A, în localitatea Lipănești,a fost depistat un conducător auto care a încălcat marcajul continuu, efectuățna manevra depășire a autospecialei de poliție rutieră.

Acesta a fost sancționat contravențional, potrivit legii, fiindu-i reținut permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile.  

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.