NU SE MAI POATE ASA! Inca un accident GRAV pe trecere la Rondul 2! Copil si femeie, RANITI GRAV! Primaria Ploiesti, VINOVATUL MORAL!!!

Publicat in Trafic 04 Iulie 2017 Actualizat: 04 Iulie 2017 1232 ori
Google+ WhatsApp

Nu e zi fara ca pe trecerea pentru pietoni de la Rondul 2, pe Bulevardul Castanilor, sa nu fie lovit un pieton! In cel mai bun caz, atunci cand reusesc sa evite oamenii aflati in traversare, masinile ajung in copacii de pe marginea bulevardului.

Nepasarea cu care Primaria Ploiesti trateaza problema acestei treceri pentru pietoni este incredibila!

Sute de oameni sunt loviti de masina, in fiecare an, doar in aceasta zona, iar necesitatea montarii unui semafor sau a relantisoarelor este evidenta pentru toata lumea, mai putin pentru cei care conduc orasul. Stimati sefi din Primaria Ploiesti, sunteti VINOVATI si responsabili pentru toate victimele accidentelor care se produc zilnic pe Bulevard si nu numai!

In urma cu cateva minute, un accident s-a produs pe trecerea pentru pietoni din dreptul restaurantului The New London. Un autoturism marca Renault Megane a ajuns pe spatiul verde, dupa ce din spate a fost lovit de un sofer care nu a incetinit.

Masina din spate, avariata grav, a ramas blocata pe mijlocul strazii.

UPDATE: Cel putin o persoana a fost ranita grav. La fata locului au sosit echipaje ale Ambulantei SMURD si o masina de Pompieri.

UPDATE: Două maşini în care se aflau şase persoane s-au ciocnit, iar în urma impactului un copil de 10 ani a suferit un traumatism cranio-facial, iar o tânără de 25 de ani un traumatism cranio-cerebral. Ambele victime sunt duse la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Stire in curs de actualizare

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.