Fotografii SOCANTE de la accidentul de astazi, de pe Centura de Vest

Publicat in Trafic 10 Februarie 2017 Actualizat: 10 Februarie 2017 2745 ori
Google+ WhatsApp

Astăzi, 10 februarie ora 11:10, ISU Prahova a fost solicitat prin numărul unic de urgență 112, să intervină la un accident rutier pe DN1 – Centura de Vest a municipiului Ploiești, produs între un autocamion și două autoturisme.


La locul intervenției, echipajele de salvatori au acționat pentru evaluarea și acordarea primului ajutor medical a șase persoane. Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost prins între fiarele contorsionate ale autoturismului pe care îl conducea, fiind descarcerat de către echipajele de pompieri și predat conștient, echipajului de pe elicopterul SMURD, pentru a fi transportat la spital.


Traficul a fost blocat pentru aprox. 3 ore. La locul evenimentului a fost solicitată o automacara pentru asigurarea stabilității remorcii, în vederea extragerii în siguranță a vicimei și protecția echipajelor de intervenție.


ISU Prahova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și unul de descarcerare grea, și trei ambulanțe SMURD.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.