Tanara implicata in accidentul de la Nistoresti a decedat in spital, dupa ce prietenul ei a murit in impact

Publicat in Trafic 22 Septembrie 2014 2811 ori
Google+ WhatsApp
Tanara implicata in accidentul de la Nistoresti a decedat in spital, dupa ce prietenul ei a murit in impact
Tanara implicata in accidentul de la Nistoresti a decedat in spital, dupa ce prietenul ei a murit in impact

Doi tineri și-au pierdut viața în urma accidentului petrecut pe DN1, la Nistorești. Primul a fost șoferul, în vârstă de 22 de ani, Ciprian Chițoiu, care a murit în urma răsturnării mașinii. Prietena sa de 19 ani, Andrada Sobaru, a decedat la spital, în pofida faptului că medicii s-au chinuit să o mențină în viață.

 

Mașina în care se aflau cei doi a derapat sâmbătă noaptea, pe DN1, și s-a răsturnat în albia râului Prahova.

Polițiștii susțin că Ciprian conducea cu viteză, a vrut să depășească un alt autoturism prin dreapta, dar a pierdut controlul mașinii când s-a întors pe banda pe care mergea.

Autoturismul, un Citroen C4, a derapat din cauza carosabilului umed, a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de o mașină care circula regulamentar, apoi a căzut în râu.

Ciprian, la fel ca și amicii săi, era pasionat de mașini și de curse. El va fi înmormântat în comuna Valea Lungă, din județul Dâmbovița. Prietenii s-au anunțat pe rețelele de socializare să-i pună fotografia pe mașini, pe motoare etc. și vor să fie prezenți mâine la înmormântare.

Andrada este plânsă de familia și prietenii din Câmpina, care o vor conduce pe ultimul drum. Abia terminase Colegiul Tehnic Forestier.

Condoleanțe familiilor îndoliate!

 

sursa: www.max-media.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.